Echo trends!

Op het gebied van echo’s, is er de laatste jaren veel veranderd. Verschillende echo’s die vroeger niet bestonden, zijn de laatste jaren helemaal hip! Denk aan de vroege echo’s, pretecho’s en de geslachtsbepaling. Best wel leuk eigenlijk, zo kan je extra genieten van je zwangerschap en je kindje!

Vroege echo of termijnecho

Deze echo heeft niet altijd bestaan, want vrouwen kregen vroeger alleen een echo wanneer ze niet wisten wanneer hun laatste menstruatie was. Nu is de termijnecho een standaard echo geworden. 

14 weken echo of geslachtsbepaling

De 14 weken echo is de spannendste echo wanneer je benieuwd bent naar het geslacht van je baby. Is het een jongetje of een meisje of wil je het liever nog niet weten? Tegenwoordig zijn de gender reveals ook enorm trending, deze had je vroeger echt nergens gezien. 

Bij Echopraktijk Baby’s World helpen wij jou mee met de gender reveal! Wanneer wij het geslacht van jouw kindje weten, stoppen wij deze in een envelop. Deze geven we aan jou mee, zodat jij het geslacht nog niet weet. Vervolgens kan je de envelop geven aan de mensen die jou gender reveal party regelen!

Pretecho’s

Zoals hiervoor al is beschreven, kon je vroeger niet zomaar echo’s maken wanneer je wilde. Nu is dat anders en zijn er verschillende pretecho praktijken geopend. Per praktijk ligt het eraan bij hoeveel weken een pretecho gemaakt kan worden. Er kan dan gekozen worden voor een 2D/3D/4D pretecho. Deze echo’s zijn unieke ervaringen, omdat je je ongeboren baby ‘live’ kan zien en horen. Heeft jouw kindje het mondje van mama en het neusje van papa? Dat ga jij zien!

Pretecho’s bij echopraktijk Baby’s World

Wil jij jouw kindje bewonderen in jouw buik? Vanaf 6 weken kan je een pretecho bij ons maken! Bij alle echo’s worden foto’s en korte filmpjes van maximaal 10 seconden gemaakt. Deze verzenden we na afloop naar je smartphone en de mooiste foto’s printen we ook voor je uit.