Een gender reveal in de Corona-periode: zo pak je dat aan!

In verwachting van een baby? Hoera! Dit is een van de mooiste fases van je leven waar je je nu in bevindt. Het spannendste moment van je zwangerschap is voor de meeste mommies to be wel de onthulling van het geslacht van de baby. Dit kan je te weten komen bij de 14 weken echo, maar je kan ook nog even wachten. Ondanks Corona, zijn er toch creatieve manieren om een gender reveal party te organiseren. Ben jij van plan om deze te gaan geven? Lees dan snel verder!

Facebook evenement

Wanneer je een Facebook evenement organiseert, kunnen alleen de uitgenodigde mensen deelnemen aan jouw geplande gender reveal party. Deel live een video waarin je het geslacht van je baby onthult door eerst de tijd waarop je live gaat te vermelden. Zo zit iedereen klaar om te kijken of je een jongetje of meisje krijgt. 

Videobellen

Wil je toch liever de reacties van je familie en vrienden face-to-face zien? Dan is videobellen de juiste optie om het geslacht van jouw kindje te onthullen. Er zijn verschillende apps waarmee je kan videobellen. Zo kan je op Whatsapp met 8 mensen tegelijk videobellen! Pak er een ballon met confetti bij en prik deze lek en zie alle reacties live!

Confetti kanonnen

Toch liever op afstand langs de deuren gaan om de persoonlijke reacties te zien? Neem confetti kanonnen mee en pop ze voor de deur. Heb je liever kanonnen die zorgen voor minder rotzooi voor de deur? Kies dan voor de rookkanonnen, even leuk! Wanneer het mogelijk is kan je ook altijd een gebakje meenemen die je op afstand met elkaar kan eten. 

Geslachtsbepaling bij echopraktijk Baby’s World

Bij ons kan je terecht voor een geslachtsbepaling bij 14 weken. Als je het geslacht toch liever geheim wilt houden voor de gender reveal party, dan geven wij jou een envelop met het geslacht mee. Daarnaast kan je bij ons terecht voor 2D/3D/4D pretecho’s vanaf 6 weken.