Wanneer doe je een pretecho?

Via de basisverzekering krijg je bij je zwangerschap een termijnecho en een 20-weken echo aangeboden, of een echo vanwege een medische indicatie. Wanneer je dit niet hebt en toch heel graag je baby goed en rustig wilt bekijken, biedt Baby’s World daar de oplossing voor. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind! 

Wanneer doe je welke pretecho?

Wanneer je een pretecho laat maken, hangt helemaal af van jullie behoeftes. Vanaf 5 weken zwangerschap zie je een zwangerschapsring in de baarmoeder. Op dit stadium is het nog wel te vroeg om het hartje te zien kloppen. Vanaf 6 weken zwangerschap kun je dit wel zien, vanaf dan is een vroege pretecho in 2D mogelijk. Wanneer je hiermee wacht tot 8 weken zwangerschap, kun je je kindje nog veel beter zien. Vanaf 14 weken zwangerschap is er een ander mooi moment aangebroken. Vanaf dan kun je met een pretecho namelijk zien of je een jongetje of een meisje krijgt. Vanaf de 20e zwangerschapsweek is het mogelijk om een 3D of 4D pretecho te laten maken. Hierbij kan het gezichtje heel goed in beeld komen. 

Wanneer doe je een pretecho bij Baby’s World?

Wanneer je een pretecho laat maken bij Baby’s World, ga je voor een echo gemaakt door gecertificeerde en ervaren echoscopisten. Als eerste pret-echopraktijk in Nederland kreeg Baby’s World het BEN-kwaliteitskeurmerk (beroepsvereniging echoscopisten Nederland). De praktijk is overdag, ‘s avonds en in het weekend geopend en bevindt zich in de Haagse wijk Leidschenveen. Daarnaast zijn vrienden en familie ook van harte welkom.

Wanneer je een pretecho wilt laten maken, ben je bij Baby’s World zeker op het juiste adres! Ben je enthousiast geworden? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!