10 weken zwanger

Zwangerschap is een buitengewone tijd vol verwachting en wonderen. Elke fase brengt nieuwe ervaringen met zich mee, en wanneer je 10 weken zwanger bent, maak je je klaar om een glimp op te vangen van de prachtige wereld die zich ontwikkelt binnen in jou. Een geweldige manier om deze magische momenten vast te leggen, is door middel van pretecho’s. Wat kun je verwachten tijdens deze spannende periode?

Kenmerken van een 10 weken zwangerschap

Wanneer je 10 weken zwanger bent, heeft je baby al een aanzienlijke groei doorgemaakt. Hoewel het nog klein is – ongeveer de grootte van een pruim – begint het al duidelijk menselijke kenmerken te vertonen. Het gezichtje begint zich te vormen, met ogen, oren en een mond die al herkenbaar zijn. Hoewel het nog steeds veel bewegingsruimte heeft in de baarmoeder, worden de ledematen en de vingers en tenen steeds beter gevormd. Het hartje klopt krachtig en het bloed stroomt door de groeiende aderen. Kortom, je kindje is een klein wonder in ontwikkeling.

De pracht van pretecho’s

Een pretecho biedt een unieke gelegenheid om een glimp op te vangen van je kindje tijdens verschillende stadia van de zwangerschap. Het is een kans om de vroege momenten van leven te vieren en de band tussen ouder en kind te versterken nog voordat je kleintje ter wereld komt. Een pretecho kan ongelooflijke vreugde en emotie teweegbrengen, omdat je je kindje kunt zien bewegen en groeien.

Vroege echo: 6 tot 12 weken zwangerschap

Vanaf 6 weken zwangerschap is het mogelijk om een vroege pretecho te laten maken. Deze echo geeft een prachtig beeld van je kindje in 2D. Je kunt het hartje zien kloppen, een moment dat je hart ongetwijfeld sneller zal laten slaan. Het is een geruststellende ervaring om te zien dat je baby gezond en actief is, zelfs in dit vroege stadium. Bij de vroege echo is het belangrijk om met een volle blaas te komen voor de beste beelden.

2D echo: Elk moment tijdens de zwangerschap

Gedurende de hele zwangerschap is het mogelijk om een 2D echo te laten maken. Dit biedt je de mogelijkheid om je kindje te zien in zwart-wit bewegende beelden. Je kunt de handjes en voetjes bewonderen en misschien zelfs zien of het op dat moment duimt. Het is een intiem moment waarop je je kindje beter leert kennen en je kunt beginnen met het visualiseren van de band die jullie zullen delen.

Wat als mijn kindje niet goed ligt voor de echo?

Soms kan het gebeuren dat je kindje niet goed ligt voor de echo. Het kan zich bijvoorbeeld achter de placenta verstoppen, met het gezichtje tegen de baarmoederwand of naar de rug van de moeder gericht zijn. Het kan zelfs de vuistjes voor het gezicht houden of de voetjes in de weg hebben. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als je het gezichtje van je kindje niet goed kunt zien. In dat geval plannen we graag kosteloos een nieuwe afspraak voor je, zodat je een nieuwe kans krijgt om je kindje te bewonderen.

Kosten van een Pretecho

Met pretecho’s kun je speciale momenten vastleggen en unieke details van je kindje ontdekken. Wil je bijvoorbeeld alle vingertjes tellen of zien of het kindje de neus van papa of mama heeft geërfd? Met pretecho’s is dat mogelijk, en nog veel meer. Je kunt kiezen voor een losse echo of voordelig een pakket van meerdere pretecho’s afnemen. Ongeacht je keuze, je gaat altijd naar huis met een setje fotoprints, digitale foto’s en korte filmpjes om te koesteren. Als je wilt, kunnen we zelfs een filmopname maken van de hele echo, inclusief het geluid van het hartje, en deze op een USB-stick aan je meegeven. Bij elke echo maken we foto’s en korte filmpjes (zonder geluid) van maximaal 10 seconden. Deze sturen we na afloop naar je smartphone. Bovendien printen we de mooiste foto’s voor je uit, zodat je tastbare herinneringen hebt aan deze bijzondere momenten.

Maak je klaar voor de magie van een pretecho!

Of je nu 10 weken zwanger bent of in een ander stadium van je zwangerschap verkeert, pretecho’s bieden een onschatbare gelegenheid om je kindje beter te leren kennen en de onvoorwaardelijke liefde te voelen die al in je groeit. Het is een ervaring vol verwondering en opwinding, waarbij je kunt zien hoe jouw unieke kindje eruitziet. Het is een moment waarop je je nog sterker verbonden voelt met het leven dat zich binnen in jou ontwikkelt.

Dus maak je klaar voor de magie en plan een pretecho om de wonderen van het ouderschap te omarmen. Het is een avontuur dat je niet wilt missen. Van de vroege echo die geschikt is voor 6 tot 12 weken zwangerschap, waarbij je het hartje kunt zien kloppen, tot de 2D echo’s op elk moment tijdens de zwangerschap, waarbij je je kindje in beweging kunt zien, elke pretecho is een unieke ervaring vol vreugde en verwachting. Geniet van deze kostbare momenten en koester de prachtige herinneringen die je tijdens de pretecho’s zult creëren! Maak een afspraak via de website en plan jouw favoriete pretecho!