Over ons

Team Babys World

Als eerste pretechopraktijk in Nederland kregen wij het BEN-kwaliteitskeurmerk (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland), waar wij erg trots op zijn. Naast dat we willen dat jij met een blij gevoel naar huis gaat, staat kwaliteit voorop. Daarom worden alle echo’s gemaakt door gecertificeerde en ervaren echoscopisten met de beste apparatuur.

Meet the team!

We werken met een vast en ervaren team om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Graag stellen we ons aan je voor.

Saskia van Bronswijk

Gediplomeerd verloskundige, SEO en gynaecologie echoscopiste & eigenaresse van Baby’s World sinds 2019

BIG 59928595703

“Altijd al was ik gefascineerd door zwangerschappen en alles wat hierbij komt kijken. Ik vind het nog steeds bijzonder wat het vrouwelijk lichaam allemaal kan. Na mijn bachelor biomedische wetenschappen koos ik er toch voor om mijn passie voor verloskunde te volgen. Omdat ik de ontwikkeling van het kindje prachtig vind, ben ik mijzelf gaan specialiseren in echoscopie. Dit begon met de basisopleiding echoscopie, gevolgd door de opleiding gynaecologie echoscopie en ook rondde ik de opleiding tot SEO-echospecialist af (dit gaat om het maken van medische 13- en 20 wekenecho’s). Naast mijn werk bij Baby’s World, ben ik ook werkzaam in het ziekenhuis, waar ik medische echo’s maak.

Voor mij het is het belangrijk dat je met plezier terugdenkt aan jouw bezoek aan Baby’s World. Maar ook dat je voelt dat het om jou en je kindje draait, dat het echt jullie momentje is. Schroom daarom niet om jouw wensen door te geven of aan te geven als je ergens onzeker over bent.”

Leuk weetje: vanaf 13 weken kan ik het geslacht van jouw kindje al verklappen. Zie ik je snel?

Linda Eleveld

Gediplomeerd echoscopiste in de obstetrie en gynaecologie

‘‘Na heel veel bijzondere jaren gewerkt te hebben als medisch Echoscopiste op de polikliniek gynaecologie en verloskunde, ben ik nu met veel plezier werkzaam bij de Echopraktijk Baby’s World. De zwangerschap is een heel bijzondere en spannende periode, die ik zelf ook één keer heb mee mogen maken. Naast kritisch en zorgvuldig te kijken naar de baby, vind ik het vooral heel mooi om de zwangeren en hun naasten mee te nemen in al het moois wat er te zien is bij het maken van een echo.’’

Mylène de Groot-van Rutte

Gediplomeerd verloskundige en basis-echoscopiste in de verloskunde

“Als verloskundige heb ik bijna 10 jaar zwangeren en kersverse ouders mogen begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. Het is mijn passie om te werken met deze doelgroep. Ik blijf het hele proces, telkens weer, fascinerend en wonderlijk vinden. Naast mijn werk als verloskundige heb ik mijn vaardigheden verder uitgebreid met de basis echo opleiding binnen de verloskunde. Vol enthousiasme heb ik mij per september 2022 bij het fantastische en ervaren team van Baby’s World gevoegd.”

Graag neem ik voor jullie de tijd om echt even in contact te zijn met jullie kindje en de zwangerschap. Hopelijk tot gauw in de praktijk!

Hiske Veldman

Gediplomeerd verpleegkundige en basis-echoscopiste in de verloskunde

“Mijn naam is Hiske Veldman. Met veel plezier werk ik bij Babysworld als echoscopiste.Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt!Het werken als echoscopiste combineer ik met werken als (kinder)verpleegkundige.Ik zie hierdoor de kindjes VOOR en NA de geboorte, hoe leuk is dat!Naast werken ben ik gezegend met een druk gezinsleven wat bestaat uit 2 dochters en een zoon.Wie weet tot ziens!”

 

Patricia Cohen

Gediplomeerd basis-echoscopiste in de verloskunde

“Na een aantal bijzondere jaren gewerkt te hebben als echoscopiste in de verloskunde, ben ik nu met veel plezier werkzaam bij Baby’s World. De zwangerschap is een hele mooie maar ook een hele spannende periode, die ik zelf ook een keer heb mee mogen maken. Graag wil ik jullie bij jullie bezoek aan Baby’s world laten voelen dat het even alleen om jou en je kindje draait en dat het echt jullie momentje is.”

Hopelijk zie ik jullie gauw in de praktijk!

Tania van Bronswijk

Office manager

 

“Samen met Saskia werk ik zowel voor als achter de schermen om de praktijk goed draaiend te houden. De kans is dan ook groot dat je mij aan de lijn krijgt als je contact opneemt met Baby’s World. Zelf heb ik echo’s altijd al fascinerend gevonden. Ik kijk dan ook met plezier terug op mijn eigen eerste ontmoeting met mijn kinderen in de buik. Daarom is het nu extra bijzonder dat ik deel uitmaak van een team dat deze geweldige ervaring mogelijk maakt. Heb je vragen? Schroom niet om contact met me op te nemen.”

Jana Armstrong

Social media expert

“Werken voor Baby’s World als social media expert is waanzinnig prachtig werk. Het inspireert mij enorm om zoveel prachtige beelden te mogen delen aan onze volgers. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat Baby’s World goed overkomt bij nieuwe ouders. Naast het informeren, delen wij natuurlijk hele mooie beelden en kan ik ontzettend creatief zijn in mijn werk. Het is vooral leuk om mooie ontwerpen te maken voor Baby’s World en dit later in het echt terug te zien. Ik heb al veel mooie dingen mogen doen en ik ben heel blij om deel van dit team te zijn.”

Volg jij ons al op Facebook en Instagram?