De praktijk

Praktijk Baby’s World

Sinds 2002 laten de echoscopisten van Baby’s World aanstaande ouders kennismaken met hun baby. Heeft hij of zij een volle bos haar? Kuiltjes in de wangen? De neus van papa of van mama? Bij Baby’s World is de pretecho er om te genieten van je kindje.

Pretecho Den Haag

Onze praktijk ligt in de Haagse wijk Leidschenveen aan de Barbeeldam 1, waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Aanstaande ouders uit het kinderrijke stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg komen naar ons, maar ook aanstaande papa’s en mama’s uit Laak, Escamp, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Haagse Hout en Den Haag-centrum weten Baby’s World te vinden.

Plan een echo
Moeder en kind hand in hand
Pretecho apparatuur

Pretecho-apparatuur

We willen de ervaring zo bijzonder mogelijk maken. Daarom werken wij met de nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare, vooraanstaand producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg. De echobeelden komen op een groot scherm, waardoor je je kindje levensgroot kunt bewonderen. Alle foto’s en filmpjes (max 10 sec.) sturen we na afloop naar je smartphone.

Wie neem je mee naar de pretecho?

Natuurlijk zijn familieleden en vriendinnen welkom bij de pretecho. Voor jonge broertjes en zusjes is er een speelhoek in de wachtkamer en in de echokamer. Maximaal mogen er 8 volwassen mee naar de echo (kinderen jonger dan 13 jaar tellen niet mee).

Plan een echo