2D pretecho 

Een 2D pretecho is een prachtig aandenken aan de eerste periode van jouw zwangerschap. Een zwangerschap is een hele mooie periode uit je leven en hier moet je het optimale geluk uithalen. Baby’s World maakt heel graag jouw 2D pretecho in de praktijk in Leidschenveen. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby via een 2D pretecho in Zuid-Holland. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind! 

Alles over een 2D pretecho

De 2D pretecho bij Baby’s World kan gemaakt worden vanaf 6 weken zwangerschap. Je kunt op deze echo ook het hartje zien kloppen. Vanaf 8 weken zwangerschap is je kindje nog beter te zien en vanaf 10 weken kun je zelfs het hartje horen kloppen. Ook na 14 weken zwangerschap is een bijzonder moment aangebroken om een 2D echo te laten maken. Dan kan je namelijk zien of jullie je mogen voorbereiden op een jongetje of een meisje. Wanneer dit op het moment van de echo niet goed te zien is door bijvoorbeeld een verkeerde ligging, kun je een gratis nieuwe afspraak maken bij Baby’s World. 

Na de 2D pretecho

Na de 2D pretecho zijn er nog andere opties mogelijk om kennis te maken met jullie baby. Vanaf 24 weken zwangerschap kunnen jullie namelijk ook een 3D of 4D pretecho laten maken in plaats van een 2D pretecho. Hierop kunnen jullie nog duidelijker kijken naar jullie kindje en kan het gezichtje goed in beeld worden gebracht. De 3D en 4D pretecho’s kun je maken tot ongeveer 30 weken zwangerschap omdat het vruchtwater vanaf dan gaat afnemen. In sommige gevallen is het zelfs handig om voor de 26e week te komen. Dit kan voor jou gelden als je bijvoorbeeld volslank bent, in verwachting van een tweeling of wanneer de placenta aan de voorzijde van de buik ligt. 

Wil jij graag jouw 2D pretecho laten maken door Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!