3D/4D pretecho

Naast alle 2D echo’s is er ook de mogelijkheid om live een kijkje te nemen in jouw buik. Bij Baby’s World Echocentrum is het mogelijk om een vroege 3D/4D pretecho te maken tussen de 13 en 19 weken van jouw zwangerschap. Vanaf 20 tot 34 weken is het mogelijk om het gezicht van jouw baby te zien op beeld. De beste periode om een 3D/4D echo te laten maken is tussen de 24 en 30 weken zwangerschap

Vroege 2/3/4D echo

Een vroege echo is geschikt als je nog geen 20 weken zwanger bent. Deze echo duurt 20 minuten en indien gewenst kun jij vanaf 14 weken het geslacht van jouw baby laten bepalen. Bij deze echo krijg je 1 kleurenfoto en 4 zwart-wit foto’s! Je kunt dan voor het eerst jouw baby ook echt in kleur zien. Dit kun je vasthouden, maar ook op je smartphone laten zien! Wie wil dat nu niet vol trots laten zien? Wil jij deze echo inplannen? Klik dan hier.

Korte 3/4D echo

Vanaf 20 weken kun je al veel meer zien bij jouw baby. En wat is er nu mooier om dit te zien op beeld. Ook bij deze echo krijg je een kleurenfoto en 4 zwart-wit foto’s. Deze echo duurt 15 minuten, en ook hier krijg je de foto’s op je smartphone. Wil jij deze echo inplannen? Klik dan hier.

Standaard 3/4D echo

Deze echo is geschikt vanaf 20 weken zwangerschap. Hierbij krijg je een 2/3/4D echo van wel 30 minuten! Bij deze echo kun jij het langst genieten van jouw baby op beeld! Daarbij kun je ervoor kiezen om te wachten met de geslachtsbepaling van jouw baby, totdat jij deze echo koopt! Bij deze echo krijg je zelfs 2 kleurenfoto’s en wel 6 zwart-wit foto’s! Daarnaast krijg jij opnieuw al de foto’s op je smartphone, maar dit keer krijg je ook een usb-stick met beeld, geluid + alle foto’s van jouw baby! Wil jij deze echo inplannen? Klik dan nu hier.

Extra opties

Wil jij naast hetgeen wat je tijdens de echo’s al krijgt nog extra foto’s en dergelijke ontvangen, of misschien wel een paar foto’s uitdelen aan familieleden? Dan kun jij ervoor kiezen om de volgende producten extra erbij te kopen:

Een usb-stick met volledige opname van de echo met beeld, geluid + alle foto’s in zwart-wit en kleur. De kosten hiervoor zijn 10 euro;

Een extra kleurenfoto van een 3/4D echo. De kosten hiervoor zijn 5 euro;

Als laatste kun je kiezen voor 5 extra zwart-wit foto’s. De kosten hiervoor zijn 2 euro.

Zwanger en een echo laten maken?

Ben jij zwanger en in één van de fases waarbij het perfect is om een echo te laten maken? Wacht dan niet langer en kies voor Baby’s World Echocentrum. Neem je familie mee en geniet met elkaar van de echo’s van jouw baby. Wil jij meer informatie hierover of heb jij nog meerdere vragen? Bezoek dan nu de website en vindt de antwoorden op jouw vragen. Wacht niet langer en plan jouw echo in!