3D echo baby

Een 3D echo is de manier om jouw baby te zien in jouw buik. De foto’s die gemaakt worden door middel van modern echoapparatuur zorgen ervoor dat jij jouw kleintje in 3D kan zien. Zo weet jij wat er in je buik afspeelt. Bij Echopraktijk Baby’s World is het mogelijk om 3D pretecho’s te maken en jou een onvergetelijke ervaring te geven. 

Wat is een 3D echo voor je baby?

Bij een 3D echo worden er 3D foto’s gemaakt van je baby in jouw buik. Dit betekent dat je je baby kan zien in stilstaande beelden met perspectief en kleur. Bij Baby’s World werken wij met de modernste echoapparatuur van GE Healthcare waardoor de echobeelden op een groot scherm komen en we jouw kleintje goed kunnen bewonderen. Tijdens deze 3D pretecho kan je jouw baby zien bewegen: duimen, gapen, draaien of schoppen. De 3D pretecho is het meeste optimaal als je tussen de 24 en 30 weken zwanger bent. Dan is er nog genoeg vruchtwater in de buik en kunnen de duidelijkste pretecho’s gemaakt worden.

Een 3D echo bij Baby’s World

Bij Baby’s World kan je terecht voor het zien van jouw baby door de 3D echo. Er zijn drie soorten 3D pretecho’s met verschillende tarieven waaruit je kan kiezen. Als je tussen de 13 en 19 weken zwanger bent, kan je kiezen voor de vroege 3D pretecho waarin je 20 minuten kan genieten van jouw kleintje. Als je meer dan 20 weken zwanger bent, kan je kiezen tussen de korte en standaard 3D pretecho. Bij de korte pretecho kan je 15 minuten genieten van je kleintje en bij de standaard echo 30 minuten.

Bij alle 3D pretecho’s ontvang je foto’s in zwart-wit en in kleur en deze worden ook ook na afloop naar jouw smartphone verzonden. Ook is het mogelijk om vanaf 14 weken zwangerschap het geslacht van jouw kindje te weten. Alleen de standaard 3D pretecho is inclusief een usb-stick van de echo met beeld en geluid en alle foto’s.