3D echo Den Haag

Een 3D echo Den Haag? Baby’s World is een pretecho praktijk gevestigd in Den Haag. Woont je in Den Haag of omgeving en zoekt u nog een pretecho bureau? Kom een langs. Een 3D echo is de ultieme beleving om jouw baby te zien in jouw buik. De 3D foto’s worden gemaakt door middel van modern echoapparatuur gebruikt door gecertificeerde echoscopisten. Zo weet jij wat er in je buik afspeelt en beleef je een ervaring om nooit te vergeten!

Een 3D echo Den Haag bij Baby’s World

Een 3D echo Den Haag kan bij Baby’s World. Bij Baby’s World kan je terecht voor het ‘live’’ bekijken van jouw baby door middel van een 3D pretecho. Vanaf 13 weken kan je kiezen voor een vroege 3D echo. Hierbij kan je 20 minuten genieten van jouw kleintje. Vanaf 20 weken zwangerschap kan je kiezen tussen de korte en standaard 3D pretecho. Bij de korte pretecho kan je 15 minuten genieten van je kleintje en bij de standaard echo 30 minuten.

Niet alleen tijdens de pretecho’s kan je genieten, maar ook erna. Bij alle 3D pretecho’s ontvang je namelijk foto’s in zwart-wit en in kleur en deze worden ook ook na afloop naar jouw smartphone verzonden. Zo kan je wanneer je maar wilt terugkijken op de pretecho en jouw kleintje bewonderen. Wil je deze beleving nog een keer ervaren? Kom dan nog een keer langs om een nieuwe pretecho te maken en zie jouw kleintje groeien!

Uitleg 3D echo Den Haag

Bij een 3D echo Den Haag kan je je baby zien in jouw buik door middel van 3D foto’s. 3D foto’s zijn stilstaande beelden met perspectief en in kleur. Deze 3D pretecho laat alles zien wat je maar wilt zien: duimen, gapen, draaien of schoppen van de baby. Ben je tussen de 24-30 weken zwanger, dan is er nog genoeg vruchtwater in de buik en de keuze voor een pretecho het beste. De pretecho’s kunnen in deze periode van je zwangerschap de duidelijkste beelden geven over wat er in jouw buik gebeurd. Een andere tip om te zorgen voor een duidelijke pretecho is om met een volle blaas te komen.