3D echo prijs

Een 3D echo klinkt heel leuk en aantrekkelijk, maar wat is hier nou precies de prijs van en waar betaal je nou eigenlijk voor. Bij Baby’s World helpen ze jou graag met deze en nog meer soortgelijke vragen. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby. Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie jongetje of meisje!

Prijs 3D echo en welke opties zijn er?

Bij Baby’s World zijn er verschillende opties voor een 3D echo waar een andere prijs aan hangt. Ben je minder dan 20 weken zwanger, dan is de vroege 2/3/4D echo wat voor jou. Deze kost 65 euro en duurt 20 minuten. Als je al langer dan 14 weken zwanger bent kun je indien gewenst ook een geslachtsbepaling hierbij krijgen. Daarnaast krijg je 1 kleurenfoto en 4 zwartwit foto’s uitgeprint en deze krijg je ook met de andere foto’s rechtstreeks op je Iphone. De korte 3/4D echo kan pas nadat je 20 weken zwanger bent. Deze kost ook 65 euro alleen duurt deze maar 15 minuten. Voor de rest ontvang je dezelfde opties als de vroege 2/3/4D echo. De 3D echo met de hoogste prijs is de standaard 3/4D echo. Deze kan ook pas vanaf 20 weken, en kost 105 euro voor een echo van 30 minuten. Naast de opties van de andere echo’s, krijg je bij deze 1 extra uitgeprinte kleurenfoto en 2 extra zwartwit foto’s. Daarnaast is deze scan ook inclusief usb stick van de echo met beeld en geluid en alle foto’s. 

Prijs 3D echo bij Baby’s World

De prijzen van de 3D echo’s hierboven zijn bij Baby’s World verkrijgbaar. Maar hoezo zou je je 3D echo bij Baby’s World laten doen? Gecertificeerde en ervaren echoscopisten gaan met de beste apparatuur aan de slag voor jouw pretecho. De nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare is te vinden bij Baby’s World. Als eerste pret-echopraktijk in Nederland kreeg Baby’s World het BEN-kwaliteitskeurmerk (beroepsvereniging echoscopisten Nederland). De praktijk is overdag, ‘s avonds en in het weekend geopend en bevindt zich in de Haagse wijk Leidschenveen. Daarnaast zijn vrienden en familie ook van harte welkom.

Ben je enthousiast geworden over de prijs van een pretecho in 3D bij Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!