3D en 4D echo

3D en 4D echo

Als je zwanger bent wil je natuurlijk zo veel en zo vaak mogelijk je kindje zien. Een 3/4D echo is een mooie manier om jouw kindje te ontmoeten. Bij Baby’s World bieden wij 2/3/ en 4D echo’s aan. Afhankelijk van de duur van jouw zwangerschap kun je verschillende mogelijkheden kiezen. Vanaf 6 weken kun je bijvoorbeeld al een 2D echo uit laten voeren en vanaf 13 weken kun je al een 3/4D echo laten uitvoeren!

Kosten 3/4D echo

Een 3/4D echo is een live echo waarbij we echt een kijkje nemen in jouw buik. Zo kun je de vingertjes van jouw baby tellen en zie je duidelijke contouren van het gezichtje. Als je goed kijkt kun je zelfs zien of jullie kindje jouw neusje heeft of die van je partner! De kosten van een 3/4D echo variëren per soort echo die je boekt. Online vind je een handig prijsoverzicht dat wij hanteren per echo.

Bij al onze 3/4D echo’s bieden wij de gelegenheid voor een geslachtsbepaling. Super spannend natuurlijk! Na de geslachtsbepaling kun je eindelijk los gaan in de babykamer, met de babykleertjes en het speelgoed! Baby’s World helpt je graag bij het ontdekken van het geslacht van jouw kindje. Geef jij een echte gender reveal party voor vrienden en familie? Dan moet het geslacht voor jouw en je partner natuurlijk nog even een verrassing blijven. Ook hierbij helpen wij maar al te graag. Wij achterhalen het geslacht en zullen dit in een gesloten envelop aan jullie meegeven.

Andere echo’s bij Baby’s World

Bij Baby’s World kun je verschillende soorten echo’s laten maken. Welke echo het beste is hangt af van het stadium van de zwangerschap waarin jij je bevindt. Wij maken al echo’s vanaf 6 weken zwangerschap! Dit is de vroege echo (tussen 6-12 weken). Een pretecho in 2D. In het hele vroege stadium zie je het hartje vaak al kloppen. Vanaf 10 weken mag Baby’s World het hartje laten horen. Voor het beste resultaat adviseren wij om met een volle blaas naar de pretecho te komen.