4D echo baby

Tijd om kennis te maken met je baby door middel van een 4D echo? Dat kan. Vanaf 20 weken zwangerschap ben je welkom bij Echopraktijk Baby’s World om kennis te maken met jouw kleintje. Door deze echo kom je nog dichter in contact met jouw baby door middel van ‘live’ beelden waarop bijvoorbeeld het mondje, neusje, de oogjes en meer te zien zijn.

Wat is een 4D echo voor je baby?

Bij een 4D echo worden er live beelden in 3D van je baby gemaakt. Deze echo zie je in beweging, in kleur en in zwart-wit. Dit is een bijzondere ervaring, omdat je kan zien wat jouw baby in je buik doet. Vanaf de 20 weken zwangerschap is het gezichtje van jouw baby goed te zien en daardoor zie je hier misschien al kenmerken van jou of je partner in. Ook zijn de bewegingen die jouw kleintje maakt te zien: schoppen, duimen, draaien of gapen. De 4D echo is het meest optimaal als je tussen de 24 en 30 weken zwanger bent. 

Een 4D echo bij Baby’s World

Bij Echopraktijk Baby’s World kan je drie soorten 4D echo’s kiezen voor je baby, hier zitten verschillende tarieven aan vast. Wanneer je onder de 20 weken zwangerschap zit kies je voor de vroege 4D pretecho. Bij deze echo kan je 20 minuten van je kleintje genieten. Vanaf 20 weken zwangerschap kan je kiezen voor de korte 4D pretecho. Bij deze echo is het mogelijk om 15 minuten van jouw kleintje te genieten. Als laatste optie kan je kiezen voor de standaard 4D pretecho waarbij je 30 minuten van je kleintje kunt genieten. 

Bij alle 4D pretecho’s ontvang je foto’s in zwart-wit en in kleur en deze worden ook ook na afloop naar jouw smartphone verzonden. Ook is het mogelijk om vanaf 14 weken zwangerschap het geslacht van jouw kindje te weten. Alleen de standaard 4D pretecho is inclusief een usb-stick van de echo met beeld en geluid en alle foto’s.