Bij hoeveel weken kan ik een 3D echo laten uitvoeren?

Bij hoeveel weken kan ik een 3D echo laten uitvoeren?

Een veelgestelde vraag is bij hoeveel weken wij een 3D echo kunnen uitvoeren. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk zien of jouw kindje meer op papa of op mama lijkt. Zo kun je met een 3D echo al sterk de contouren van het gezichtje zien. Bij Baby’s World maken wij al 3D echo’s vanaf 13 weken! Deze vroege 3D echo is een echo van 20 minuten, waarbij wij indien gewenst ook een geslachtsbepaling uitvoeren (indien mogelijk)

Overige pretecho’s Baby’s World

Bij Baby’s World kun je verschillende soorten echo’s laten maken. Welke echo het beste is hangt af van het stadium van de zwangerschap waarin jij je bevindt. Wij maken al echo’s vanaf 6 weken zwangerschap!

  • De vroege echo (tussen 6-12 weken) is een pretecho in 2D. In het hele vroege stadium zie je het hartje vaak al kloppen. Vanaf 10 weken mag Baby’s World het hartje laten horen. Voor het beste resultaat adviseren wij om met een volle blaas naar de pretecho te komen.
  • De geslachtsbepaling (na 14 weken) spreekt voor zich. Bij 14 weken is namelijk al te zien of jouw kindje een jongetje of een meisje wordt! Deze geslachtbepalingen zijn super spannend. Helaas kan het voorkomen dat jouw kindje net met zijn beentjes gekruist ligt. Dit maakt het moeilijk om het geslacht goed te kunnen bepalen. Mocht dit het geval zijn, dan plannen we gratis een tweede echo in.
  • De 3D en 4D echo’s (tussen 24-30 weken) zijn haarscherpe foto’s en (live)filmpjes van jouw baby. Voor de beste echo is het belangrijk dat er nog voldoende vruchtwater in de buik zit. Ben je volslank of zwanger van een tweeling? Dan adviseren wij om voor 26 weken al bij ons langs te komen voor een echo!

Kosten pretecho’s Baby’s World

De kosten van een pretecho bij Baby’s World verschillen per pretecho. Wij bieden al losse pretecho’s aan vanaf €30,-! Liever wat vaker jouw kindje zien? Kies dan voor een van onze voordelige pakketten. Meer weten? Wij verwijzen je graag door naar ons pretecho prijsoverzicht.