De 3D echo geslachtsbepaling bij Baby’s World

Het wonder van 3D en 4D HD live echo’s

In de betoverende wereld van zwangerschap, waar elke dag een nieuwe ontdekking lijkt te brengen, biedt de mogelijkheid van een 3D/4D HD live echo een unieke inkijk in het leven van jouw groeiende baby. Bij Baby’s World is deze ervaring als een magische reis waarbij je een glimp opvangt van de bewegingen, het gezichtje en de ontluikende persoonlijkheid van je kindje.

Vroege magie: De 2/3/4D echo voor 20 weken

Een vroeg avontuur in beeld

Vanaf 13 weken tot 19 weken zwangerschap heb je de mogelijkheid om de magie van een vroege 2/3/4D echo te ervaren bij Baby’s World. In deze bijzondere sessie, die 15 minuten duurt, kunnen ouders een glimp opvangen van de eerste tekenen van de baby’s groei. Als kers op de taart bieden we ook de optie van geslachtsbepaling. Hierbij krijg je niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een kleurenfoto en twee zwart-wit foto prints die je rechtstreeks op je smartphone ontvangt.

Opmerkelijke onthullingen: De korte 3/4D echo vanaf 20 weken

Geslachtsbepaling met een vleugje magie

Na de 20e week komt de magie tot leven met de korte 3/4D echo. Gedurende 15 minuten vangen we de bewegingen, de eerste lachjes en zelfs een hint van het gezichtje van je baby. Hierbij kan je ook kiezen voor geslachtsbepaling om het mysterie van jongen of meisje te ontrafelen. Een kleurenfoto en twee zwart-wit fotoprints vangen deze betoverende momenten vast, die we direct naar je smartphone sturen. Een waarschuwing: deze sessie heeft geen herhalingsgarantie, dus zorg ervoor dat je alle magie vastlegt!

Het hoogtepunt van magie: De standaard 3/4D echo vanaf 20 weken

Een half uur van pure betovering

Vanaf 20 weken, wanneer de contouren van het gezichtje van je baby steeds duidelijker worden, biedt de standaard 3/4D pretecho een uitgebreide sessie van 30 minuten vol pure betovering. Geslachtsbepaling is opnieuw een optie, waardoor ouders zich nog meer verbonden voelen met hun opgroeiende kleintje. Twee kleurenfoto’s en zes zwart-wit foto prints zorgen voor blijvende herinneringen. Als klap op de vuurpijl nemen we de hele sessie op, inclusief het geluid van het kloppende hartje, op een handige usb-stick. Al deze kostbare momenten ontvang je ook rechtstreeks op je smartphone.

Extra magie toevoegen: Opties voor jouw herinneringen

Een persoonlijke toets aan jouw ervaring

Baby’s World Echocentrum begrijpt dat elke ouder unieke herinneringen wil vastleggen. Daarom bieden we extra opties om jouw ervaring nog specialer te maken:

USB-Stick met Volledige Opname: Voor slechts €10 ontvang je een usb-stick met de volledige opname van de echo, inclusief beeld en geluid, evenals alle gemaakte foto’s in zowel zwart-wit als kleur.

Extra Kleurenfoto van een 3/4D Echo: Voor een toegevoegde vleugje magie kan je een extra kleurenfoto toevoegen aan je verzameling voor slechts €5.

Vijf extra Zwart/Wit Foto’s: Voor €2,50 kunnen vijf extra zwart-wit foto’s worden toegevoegd aan jouw collectie, zodat geen enkel magisch moment verloren gaat.

Gender Reveal Confetti Kanon: Voor €10 voegen we een extra dosis spanning toe aan de geslachtsbepaling door middel van een gender reveal confetti kanon.

Toeslag Meerlingen: Voor €10 passen we onze magie aan als je in verwachting bent van meerlingen.

Een uitnodiging tot betovering: Baby’s World Echocentrum

Jouw reis, Onze zorg

Baby’s World Echocentrum nodigt je uit om de betovering van deze magische momenten te ervaren. Of je nu kiest voor een vroege blik, een korte sessie na 20 weken, of een uitgebreide sessie van 30 minuten, wij zijn hier om jouw reis te begeleiden en te omringen met liefde en zorg.

Maak een afspraak en duik in de betoverende wereld van 3D/4D HD live echo’s, waar elke beweging, elk lachje en elk mysterie onthuld wordt. Bij Baby’s World zijn we er trots op om deel uit te maken van deze onvergetelijke reis met jou en jouw groeiende gezin.