Echo 7 weken

Ben je 7 weken zwanger en benieuwd naar een echo van je kindje? Bij Echopraktijk Baby’s World is het mogelijk om vanaf 6 weken zwangerschap een pretecho te maken. Kom een keertje langs om jouw kleintje ‘live’ te bekijken. Normaalgesproken is iedereen welkom om jouw kleintje te bewonderen. Door het coronavirus mag je nu maximaal 2 personen meenemen om te komen kijken naar de nieuwkomer. 

De 7 weken echo bij Echopraktijk Baby’s World

De 7 weken zwangerschap is niet te vroeg voor ons om een echo te maken. Bij de vroege pretecho is het mogelijk om toch al te kunnen genieten van jouw kleintje. Dankzij onze modernste echoapparatuur van GE Healthcare, vooraanstaand producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg, maken wij de scherpste beelden. De echobeelden komen op een groot scherm waardoor je jouw kindje in het groot kunt bewonderen. 

2D echo bij 7 weken

Het maken van een 2D echo bij de 7 weken zwangerschap geeft je de kans om jouw kindje in zwart-wit bewegende beelden te zien. Vanaf 6 weken kunnen wij jou het hartje van jouw baby laten zien. Deze 2D pretecho duurt 10 minuten en je krijgt na afloop 2 zwart-wit fotoprints. Ook worden de foto’s verzonden naar je smartphone. Het tarief voor deze 2D pretecho is €30,-. 

Let erop dat je een goed gevulde blaas hebt voordat je naar de vroege echo komt. Hierdoor ligt de blaas hoger waardoor jouw baby beter te zien is met de echoapparatuur. 

Over Echopraktijk Baby’s World

Echopraktijk Baby’s World was de eerste pret-echopraktijk in Nederland. Inmiddels is het al bijna 20 jaar de praktijk in Den Haag voor een pretecho van je baby. Binnen Baby’s World werken twee ervaren en gecertificeerde echoscopisten die beiden al jarenlange ervaring hebben. Baby’s World heeft het BEN-kwaliteitskeurmerk (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland). Kwaliteit staan hoog in het vaandel, want alles staat in het teken van jouw baby.