Echo bij 16 weken zwangerschap

Echo bij 16 weken zwangerschap

Ben jij 16 weken zwanger en wil je graag een pretecho laten uitvoeren? Wij helpen je graag en leggen alle mogelijkheden uit voor een echo bij 16 weken. Wij begrijpen als geen ander dat jij graag je kindje wilt ontmoeten.

Verschillende soorten pretecho’s bij 16 weken

Bij een zwangerschap van 16 weken heb je een aantal keuzes met betrekking tot de pretecho’s die wij uitvoeren. Zo kun je vanaf 6 weken al een vroege 2D echo laten maken, vanaf 13 weken een korte 2D echo en vanaf 14 weken een uitgebreide 2D echo! Bij alle 2D foto’s ontvang je zwart-wit fotoprints en alle andere foto’s aangeleverd op jouw telefoon.

Vanaf 14 weken kun je ook een geslachtsbepaling uit laten voeren. Dan is namelijk al te zien of jouw kindje een jongetje of een meisje wordt! Deze geslachtbepalingen zijn super spannend. Helaas kan het voorkomen dat jouw kindje net met zijn beentjes gekruist ligt. Dit maakt het moeilijk om het geslacht goed te kunnen bepalen. Mocht dit het geval zijn, dan plannen we gratis een tweede echo in.

Bij een zwangerschap van 16 weken kun je ook kiezen voor een vroege 3/4D pretecho. Dit is een echo van 20 minuten waarbij je live kunt meekijken wat er in jouw buik gebeurd!

Pretecho’s na 16 weken

Natuurlijk ligt er nog veel in het verschiet op het moment dat je 16 weken zwanger bent. Wij vertellen je graag wat jouw nog te wachten staat op het gebied van echo’s! Vanaf 20 weken zwangerschap is het mogelijk om het gezichtje van jouw kindje duidelijk in beeld te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld al duidelijk de contouren van het gezichtje zien en kun je bepalen of jouw kindje de neus van papa of mama heeft.

Kosten pretecho’s 16 weken

De kosten van een pretecho bij Baby’s World verschillen per pretecho. Wij bieden al losse pretecho’s aan vanaf €30,-! Liever wat vaker jouw kindje zien? Kies dan voor een van onze voordelige pakketten. Meer weten? Wij verwijzen je graag door naar ons pretecho prijsoverzicht.