Echo geslacht herkennen 

Tijdens de zwangerschap kun je het geslacht van jouw baby herkennen via een echo. Dit is een heel bijzonder moment bij het ontmoeten van jullie kindje. Een zwangerschap is een hele mooie periode uit je leven en hier moet je het optimale geluk uithalen. Baby’s World helpt jullie graag bij dit bijzondere proces. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby via een pretecho. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind!

Wanneer het geslacht herkennen met een echo?

Het geslacht van jullie baby herkennen op een echo kan pas na een aantal weken zwangerschap. Vanaf 6 weken zwangerschap kun je een pretecho maken om het hartje te zien kloppen. Je kan dan nog niet zien of het een jongetje of een meisje wordt. Dit kan pas als je met de echo wacht tot 14 weken zwangerschap. De echoscopisten kunnen dan bepalen wat het geslacht is van jullie kind. In sommige gevallen is dit op de echo niet goed te zien. Wanneer dit op het moment van de echo niet goed te zien is door bijvoorbeeld een verkeerde ligging, kun je een gratis nieuwe afspraak maken bij Baby’s World.

Het geslacht herkennen met een echo bij Baby’s World. 

Bij Baby’s World werken zij al sinds 2002 aan echo’s om het geslacht te herkennen. Voor de pretecho in Zuid-Holland wordt met de nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare gewerkt. GE Healthcare is de vooraanstaande producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg. De praktijk ligt in de Haagse wijk Leidschenveen aan de Barbeeldam 1. Op deze locatie kun je gratis voor de deur parkeren, zodat je niet ver hoeft te lopen. Aanstaande papa’s en mama’s uit de buurt komen graag naar Baby’s World voor de pretecho’s, maar ook papa’s en mama’s uit bijvoorbeeld Den Haag centrum zijn welkom. 

Wil jij graag jouw echo om het geslacht te herkennen laten maken door Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!