Geslachtsbepalende echo

Geslachtsbepalende echo

Niets is spannender dan een geslachtsbepalende echo, toch? Je kunt eindelijk los gaan in de babykamer, met de babykleertjes en het speelgoed! Baby’s World helpt je graag bij het ontdekken van het geslacht van jouw kindje. Geef jij een echte gender reveal party voor vrienden en familie? Dan moet het geslacht voor jouw en je partner natuurlijk nog even een verrassing blijven. Ook hierbij helpen wij maar al te graag. Wij achterhalen het geslacht en zullen dit in een gesloten envelop aan jullie meegeven.

Jongetje of meisje?!

De geslachtsbepaling (na 14 weken) spreekt voor zich. Bij 14 weken is namelijk al te zien of jouw kindje een jongetje of een meisje wordt! Deze geslachtsbepalingen zijn super spannend. Helaas kan het voorkomen dat jouw kindje net met zijn beentjes gekruist ligt. Dit maakt het moeilijk om het geslacht goed te kunnen bepalen. Mocht dit het geval zijn, dan plannen we gratis een tweede echo in.

Overige pretecho’s bij Baby’s World

Bij Baby’s World kun je naast de geslachtsbepalende echo ook andere soorten echo’s laten maken. Welke echo het beste is hangt af van het stadium van de zwangerschap waarin jij je bevindt. Wij maken al echo’s vanaf 6 weken zwangerschap!

  • De vroege echo (tussen 6-12 weken) is een pretecho in 2D. In het hele vroege stadium zie je het hartje vaak al kloppen. Vanaf 10 weken mag Baby’s World het hartje laten horen. Voor het beste resultaat adviseren wij om met een volle blaas naar de pretecho te komen.
  • De 3D en 4D echo’s (tussen 24-30 weken) zijn haarscherpe foto’s en (live)filmpjes van jouw baby. Voor de beste echo is het belangrijk dat er nog voldoende vruchtwater in de buik zit. Ben je volslank of zwanger van een tweeling? Dan adviseren wij om voor 26 weken al bij ons langs te komen voor een echo!