Geslachtsbepaling

Ook zo benieuwd naar de geslachtsbepaling van je kindje vanaf 15 weken zwangerschap? Het is altijd spannend om te weten of je een jongetje of een meisje verwacht. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het geslacht geheim wilt houden tot het einde van je zwangerschap. Bij Echopraktijk Baby’s World is de geslachtsbepaling vanaf 15 weken zwangerschap mogelijk. Worden het roze of blauwe muisjes?

Geslachtsbepaling vanaf 15 weken zwangerschap 

De reden dat de geslachtsbepaling pas na week 15 van de zwangerschap mogelijk is, komt doordat tussen week 12 en 15 elke baby een uitsteeksel heeft. Dit uitsteeksel, oftewel tuberkel, is bij jongens en meisjes gelijk en pas na week 15 veranderd dit. Bij het meisje trekt de tuberkel naar binnen en bij een jongen blijft het naar buiten steken. Zo kunnen wij makkelijk zien of je een jongen of meisje krijgt.

Geslachtsbepaling bij 2D, 3D en 4D pretecho

Bij Baby’s World is het mogelijk om bij de 2D, 3D en 4D pretecho een geslachtsbepaling te doen. Bij de 2D pretecho zie je jouw kindje in 2D stilstaande beelden. Je kan de voetjes en handjes zien en zelfs of het kindje duimt. Bij de 3D pretecho zie je jouw kindje in 3D foto’s met perspectief en kleur. Bij de 4D pretecho zie je jouw kindje in live 3D beelden in zwart-wit en kleur.

Soms kan het zo zijn dat het kindje met zijn/haar benen gekruist ligt waardoor we jou het geslacht niet kunnen vertellen. We plannen dan kosteloos een nieuwe afspraak voor je in waardoor je toch weet of je een jongetje of meisje krijgt.

Over Echopraktijk Baby’s World

Echopraktijk Baby’s World was de eerste pret-echopraktijk in Nederland. Inmiddels is het al bijna 20 jaar de praktijk in Den Haag voor een pretecho van je baby. Binnen Baby’s World werken twee ervaren en gecertificeerde echoscopisten die beiden al jarenlange ervaring hebben. Baby’s World heeft het BEN-kwaliteitskeurmerk (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland). Kwaliteit staan hoog in het vaandel.