Geslachtsbepaling echo Breda

De geslachtsbepaling kan worden bepaalt met een echo in de buurt van Breda. Het geslacht herkennen is een van de leukste momenten uit een zwangerschap. Een zwangerschap is een hele mooie periode uit je leven en hier moet je het optimale geluk uithalen. Dit kan door middel van een pretecho bij Baby’s World. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby via een pretecho in de buurt van Breda. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind! 

Wanneer de geslachtsbepaling echo – Breda

Voor een geslachtsbepaling echo in de buurt van Breda moet je eerst een aantal weken wachten. Het geslacht is op een pretecho namelijk pas na 14 weken te zien. Daarvoor kun je wel een echo maken, vanaf 6 weken zwangerschap kun je het hartje al zien kloppen. Na 10 weken kun je het hartje niet alleen zien kloppen, maar ook horen. De pretecho wordt bij Baby’s World gemaakt met de nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare. GE Healthcare is de vooraanstaande producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg. 

Geslachtsbepaling echo in Breda

Woon je in de buurt van Breda en wil je een geslachtsbepaling echo laten maken? Dan ben je bij Baby’s World aan het juiste adres. Het ligt weliswaar in de Haagse wijk Leidschendam, maar is erg goed bereikbaar. Aanstaande ouders kunnen gratis parkeren voor de deur, zodat de zwangere vrouw niet ver hoeft te lopen. Bij een geslachtsbepaling kan het zijn dat het geslacht niet goed te zien is door de ligging. Bij Baby’s World kun je in zo een situatie gratis een nieuwe afspraak maken.

Wil jij graag jouw echo voor de geslachtsbepaling in de buurt van Breda laten maken door Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!