Geslachtsbepaling echo Den Haag

Op zoek naar een geslachtsbepaling echo Den Haag? Woont u in Den Haag of omgeving dan biedt Baby’s World jou deze echo aan. De ultieme manier om het geslacht van jouw baby te ontdekken is door middel van een pretecho. Vanaf 15 weken zwangerschap kunnen wij jou het geslacht vertellen, maar wil je het liever nog niet weten? Dat kan ook! Wij bieden ook de mogelijkheid om mee te werken een jouw gender reveal party door het geslacht van jouw kindje in een envelop mee te geven.

Waarom kiezen voor geslachtsbepaling echo Den Haag

Kiezen voor een geslachtsbepaling echo Den Haag bij Baby’s World is erg bijzonder om mee te maken. Tijdens deze pretecho kunnen wij het geslacht van jouw kindje namelijk bekend maken Dit kan vanaf 15 weken. De reden waarom dit niet voor 15 weken kan, is doordat hiervoor nog niet makkelijk te zien is of het een jongetje of een meisje wordt. Alle baby’s hebben tussen de 12-15 weken een tuberkel, een uitsteeksel, dat bij beide geslachten gelijk is. Pas na 15 weken verandert dit en kan het geslacht eenvoudiger te zien zijn.

Geslachtsbepaling echo Den Haag: 2D, 3D en 4D pretecho

Een geslachtsbepaling echo Den Haag kan in 3 soorten pretecho’s: 2D, 3D en 4D. Bij de 2D pretecho zie je jouw kindje in 2D zwart-wit, stilstaande beelden. Bij de 3D pretecho zie je jouw kindje in 3D foto’s met perspectief en in kleur. Bij de 4D pretecho zie je jouw kindje in live 3D beelden in zwart-wit en kleur. Bij alle 3 soorten pretecho’s krijg je foto’s naar je smartphone verzonden en uitgeprint. Zo kan je niet alleen tijdens de pretecho, maar ook hierna genieten van jouw kleintje in jouw buik. 

Over Echopraktijk Baby’s World

Bij Baby’s World werken twee ervaren en gecertificeerde echoscopisten die beiden al jarenlange ervaring hebben in dit vak. Je kan hier terecht voor pretecho’s vanaf 7 weken zwangerschap en vanaf 14 weken kan je bij ons een geslachtsbepaling laten maken.