Geslachtsbepaling echo

Geslachtsbepaling echo

Een geslachtsbepalende echo is voor veel stellen erg belangrijk, want wat voor kleur krijgt de babykamer? Uiteraard is het, als je zwanger bent, het belangrijkste dat de baby gezond is. Veel zwangere vrouwen en hun partners hebben geen sterke voorkeur voor een jongen of meisje, maar zijn wel nieuwsgierig naar het geslacht van de baby. Vanaf ongeveer 14 weken kan er een geslachtsbepaling plaatsvinden met behulp van de echo.

Geslachtsbepaling met behulp van een echo

Vanaf ongeveer 14/16 weken zwangerschap kan je met zekerheid het geslacht van je baby bepalen met een echo. De meeste zwangere vrouwen horen bij de 20-weken echo wat het geslacht is. Tijdens deze echo wordt er ook vaak gekeken naar lichamelijke afwijkingen: een spannend en belangrijk moment dus! De desbetreffende echoscopist zal vaak vragen of je het geslacht wilt weten. De geslachtsbepaling is geen officieel onderdeel van deze echo. Als het geslacht niet goed zichtbaar is, wordt hier ook niet uitgebreid de tijd voor genomen.

Geslachtsbepaling Baby’s World

Kunnen jullie niet wachten tot de 20-weken echo voor de geslachtsbepaling? En je wil juist het geslacht van jouw kindje weten? Dan kun je bij Baby’s World terecht voor een pretecho. Vanaf 14 weken voeren wij geslachtsbepalingen uit, waarna je gelijk antwoord krijgt op die ene prangende vraag! Het kan voorkomen dat het geslacht niet goed zichtbaar is. De kleine ligt bijvoorbeeld met de beentjes gekruist. Mocht dit gedurende de hele echo zo blijven, bieden wij kosteloos een tweede sessie aan, om zo toch achter het geslacht te komen!

Naast geslachtsbepalende echo’s bieden wij ook andere pretecho’s aan. Zo voeren wij vroege echo’s uit, welke mogelijk zijn vanaf slechts 6 weken! Ook bieden wij 3D en 4D echo’s aan die duidelijke en mooie beelden geven van jouw baby. De 3D en 4D echo’s kunnen worden afgenomen tussen 24 en 30 weken. Bij alle echo’s worden foto’s en/of korte filmpjes gemaakt welke we na afloop direct naar jouw telefoon sturen. De mooiste foto’s printen wij natuurlijk voor jou uit!