Kosten pretecho 

De meeste ouders kunnen geen genoeg krijgen van hun baby, ook al is hij/zij nog niet eens geboren. Naast de echo’s vanuit de basisverzekering zijn pretecho’s veel relaxter en leuker, maar wat zijn de kosten daar nou precies van? Baby’s World heeft dat duidelijk voor jullie op een rijtje gezet. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby. Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie jongetje of meisje!

Kosten pretecho 2D

De kosten van een pretecho verschillen in hetgeen wat je ervoor krijgt. De goedkoopste variant van Baby’s World is de vroege echo 2D. Deze kan tussen 6 tot 12 weken zwangerschap en kost 30 euro. Hiervoor ontvang je een echo van 10 minuten. Hierna krijg je 2 zwart-wit foto’s uitgeprint en alle foto’s ontvang je rechtstreeks op je smartphone. De korte 2D echo is geschikt voor vrouwen die langer dan 12 weken zwanger zijn. Deze kost 35 euro en hierbij ontvang je voor de rest dezelfde foto’s in dezelfde tijd. Vanaf 14 weken zwanger kun je ook kiezen voor een geslachtsbepaling. Deze kost 40 euro en hierbij heeft u een echo van 15 minuten en krijg je 2 zwart-wit foto’s meer. De 2D pretecho met de hoogste kosten is de uitgebreide 2D echo. Deze kost 65 euro en krijgt u een echo van 20 minuten voor. 

Kosten pretecho 3/4D

Vanaf 20 weken kun je een pretecho in 3/4D laten maken bij Baby’s World, maar wat zijn hier de kosten van? Allereerst kun je ook een vroege 3/4D pretecho te laten maken tussen de 13 en 19 weken, hierop zie je dan alleen niet goed het gezichtje van jouw baby. Deze variant kost 65 euro, duurt 20 minuten en indien gewenst kun je een geslachtsbepaling erbij kiezen. Ook krijg je 1 kleurenfoto en 4 zwart-wit foto’s uitgeprint en alle foto’s rechtstreeks op je smartphone. Vanaf 20 weken is er ook een variant voor 65 euro, namelijk de korte 3/4D echo. Deze duurt dus korter, namelijk 15 minuten. De 3D echo met de hoogste prijs is de standaard 3/4D echo. Deze kan ook pas vanaf 20 weken, en kost 105 euro voor een echo van 30 minuten. Naast de opties van de andere echo’s, krijg je bij deze 1 extra uitgeprinte kleurenfoto en 2 extra zwartwit foto’s. Daarnaast is deze scan ook inclusief usb stick van de echo met beeld en geluid en alle foto’s. 

Ben je enthousiast geworden over de kosten van een pretecho bij Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!