Kosten van een pretecho

Zwangerschap is een betoverende reis, een tijd van verwondering en verlangen naar het onbekende. Bij Baby’s World Echocentrum begrijpen we de wens van ouders om elk bijzonder moment vast te leggen. Onze pretecho’s zijn meer dan alleen beelden; ze zijn een venster naar het wonder van leven dat groeit binnenin. Ontdek de verschillende pretecho-opties die we bieden, en kies het pakket dat past bij jouw reis.

2D pretecho’s: De eerste ontmoeting met maximaal detail

In de vroege stadia van de zwangerschap, tussen 6-12 weken, bieden onze 2D pretecho’s een gedetailleerde blik op de ontwikkeling van de baby. Voor €40 krijg je een sessie van 10 minuten, twee zwart-wit fotoprints, en alle beelden direct op je smartphone via de Tricefy-app. Een prachtige manier om de eerste vingertjes te tellen en de nieuwsgierigheid te bevredigen of die neus van papa of mama lijkt te zijn.

Uitgebreide 2D: Meer tijd, meer details

Voor degenen die meer willen verkennen, biedt de uitgebreide 2D pretecho (€68) een sessie van 20-25 minuten. Dit geeft niet alleen meer tijd om alle details te bekijken, maar omvat ook geslachtsbepaling als je dat wenst. Bovendien ontvang je een filmopname van de hele echo op een USB-stick, waardoor je het hartje van de baby kunt horen, een kostbare herinnering voor altijd.

3/4D pretecho’s: Een kijkje in de buik

Een 3D/4D HD live echo is als een magisch kijkje in de buik. Bij Baby’s World kun je kiezen voor een vroege 3/4D pretecho tussen 13 en 19 weken zwangerschap (€68). Voor de beste resultaten adviseren we echter een sessie tussen 24 en 30 weken. De prijs varieert van €68 voor een vroege sessie tot €110 voor een standaard 3/4D echo van 30 minuten. Elke sessie omvat geslachtsbepaling, kleurenfoto’s, zwart-wit fotoprints, en een filmopname op een USB-stick.

Extra opties: Personaliseer jouw ervaring

Baby’s World begrijpt dat elke zwangerschap uniek is. Daarom bieden we extra opties aan om je ervaring te personaliseren:

 

  • USB-Stick met Volledige Opname: Voor €10 ontvang je een USB-stick met een volledige opname van de echo, inclusief beeld, geluid, en alle gemaakte foto’s in zwart-wit en kleur.
  • Extra Kleurenfoto: Voeg een extra kleurenfoto toe aan je 3/4D echo voor slechts €5, zodat je nog meer van de prachtige details kunt vastleggen.
  • Extra Zwart/Wit Foto’s: Voor €2,50 krijg je vijf extra zwart-wit foto’s om te delen met familie en vrienden.
  • Gender Reveal Confetti Kanon: Maak het ontdekken van het geslacht nog specialer met ons gender reveal confetti kanon, beschikbaar voor €10.
  • Toeslag Meerlingen: Voor €10 geldt er een toeslag voor echo’s bij meerlingen, omdat we begrijpen dat elke zwangerschap unieke aandacht vereist.

Echo kinderwens: Ondersteuning op een delicate reis

Bij Baby’s World staan we niet alleen klaar voor degenen die al in verwachting zijn. Voor wie bezig is met een fertiliteitstraject in het buitenland, bieden we een follikel/endometrium meting aan voor €55. Deze echo, uitgevoerd door een gespecialiseerde en gediplomeerde echoscopiste, is een stap op een delicate reis naar ouderschap.

Laat ons samen vieren

Baby’s World Echocentrum is meer dan een medische faciliteit; het is een plek waar ouders de magie van nieuw leven kunnen ervaren. Onze tarieven en opties zijn ontworpen om elke ouder de mogelijkheid te bieden om de wonderen van hun zwangerschap vast te leggen.

 

Kom langs en laat ons samen deze betoverende reis vieren. De deuren van Baby’s World Echocentrum staan wijd open om deze bijzondere momenten met jou te delen. Laat ons je begeleiden op deze onvergetelijke reis naar ouderschap, waar elke echo een nieuw hoofdstuk van liefde en verwondering onthult.