Kun jij geen genoeg krijgen van het kijken naar je baby bij een echo? Een zwangerschap is een hele mooie periode uit je leven en hier moet je het optimale geluk uithalen. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby via een pretecho in 3D. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind! 

Wat is een pretecho in 3D

Een pretecho 3D van jullie baby is een stilstaand beeld van een levensechte weergave van jouw kindje met perspectief en kleur. Bijvoorbeeld de vingertjes, het neusje en de lipjes zijn super goed zichtbaar door alle duidelijke contouren van de 3D echo. Voor de duidelijkste pretecho in 3D kun je het beste tussen 24 weken zwangerschap en 30 weken zwangerschap komen. Vanaf week 30 neemt de hoeveelheid vruchtwater af, en voor een pretecho in 3D is het belangrijk dat er voldoende vruchtwater aanwezig is. In sommige gevallen is het daarom zelfs beter om voor de 26e week te komen. Dit kan het geval zijn wanneer je in verwachting bent van een tweeling, je volslank bent of de placenta aan de voorzijde van je buik ligt.

Pretecho 3D bij Baby’s World

Alle pretecho’s in 3D worden bij Baby’s World gemaakt door gecertificeerde en ervaren echoscopisten met de beste apparatuur. Als eerste pret-echopraktijk in Nederland kreeg Baby’s World het BEN-kwaliteitskeurmerk (beroepsvereniging echoscopisten Nederland). De praktijk is overdag, ‘s avonds en in het weekend geopend en bevindt zich in de Haagse wijk Leidschenveen. Daarnaast zijn vrienden en familie ook van harte welkom. De 3D pretecho kun je kosteloos en rechtstreeks ontvangen op je smartphone. De nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare is te vinden bij Baby’s World. Deze vooraanstaande producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg zorgen ervoor dat je kwalitatieve beelden van de pretecho in 3D kunt zien op een groot scherm. 

Ben je enthousiast geworden voor een pretecho in 3D bij Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!