Pretecho baby

Pretecho baby

Misschien heb je er wel eens van gehoord: de pretecho om jouw baby te ontmoeten! Menig mommy-to-be heeft het erover. Maar wat is dan precies een pretecho? Dat leggen we graag aan je uit!

Wat is een pretecho?

Een pretecho is eigenlijk hetzelfde als een reguliere echo. Vaak is er voor een reguliere echo een verwijsbrief nodig van de verloskundige. Een pretecho kun je op (bijna) ieder moment van je zwangerschap inplannen. Zo kun je samen met je familie en/of vrienden jouw kindje op een bijzondere manier ontmoeten!

Soorten pretecho’s voor jouw baby!

Bij Baby’s World kun je verschillende soorten pretecho’s van jouw baby laten maken. Welke echo het beste is hangt af van het stadium van de zwangerschap waarin jij je bevindt. Wij maken al echo’s vanaf 6 weken zwangerschap!

  • De vroege echo (tussen 6-12 weken) is een pretecho in 2D. In het hele vroege stadium zie je het hartje vaak al kloppen. Vanaf 10 weken mag Baby’s World het hartje laten horen. Voor het beste resultaat adviseren wij om met een volle blaas naar de pretecho te komen.
  • De geslachtsbepaling (na 14 weken) spreekt voor zich. Bij 14 weken is namelijk al te zien of jouw kindje een jongetje of een meisje wordt! Deze geslachtbepalingen zijn super spannend. Helaas kan het voorkomen dat jouw kindje net met zijn beentjes gekruist ligt. Dit maakt het moeilijk om het geslacht goed te kunnen bepalen. Mocht dit het geval zijn, dan plannen we gratis een tweede echo in.
  • De 3D en 4D echo’s (tussen 24-30 weken) zijn haarscherpe foto’s en (live)filmpjes van jouw baby. Voor de beste echo is het belangrijk dat er nog voldoende vruchtwater in de buik zit. Ben je volslank of zwanger van een tweeling? Dan adviseren wij om voor 26 weken al bij ons langs te komen voor een echo!