Pretecho geslachtsbepaling Rotterdam

Een pretecho voor de geslachtsbepaling in Rotterdam is een van de leukste momenten uit een zwangerschap. Een zwangerschap is een hele mooie periode uit je leven en hier moet je het optimale geluk uithalen. Baby’s World maakt heel graag jouw pretecho voor de geslachtsbepaling. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby via een pretecho in Zuid-Holland. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind! 

Wanneer een pretecho voor de geslachtsbepaling – Rotterdam

Een echo voor de geslachtsbepaling in de buurt van Rotterdam kan vanaf een bepaald aantal weken zwangerschap. Bij Baby’s World kun je na 14 weken zien of jullie je mogen voorbereiden op een meisje of een jongetje. De pretecho wordt bij Baby’s World gemaakt met de nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare. GE Healthcare is de vooraanstaande producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg. 

Pretecho geslachtsbepaling in Rotterdam

Wanneer je in de buurt woont van Rotterdam en een pretecho wilt laten maken voor de geslachtsbepaling, is Baby’s World een heel fijne echopraktijk. Sinds 2002 zorgen de echoscopisten bij Baby’s World ervoor dat ouders tijdens de zwangerschap al optimaal kunnen genieten van de baby. De echopraktijk ligt in de Haagse wijk Leidschendam en is erg goed bereikbaar. Aanstaande ouders kunnen gratis parkeren voor de deur, zodat de zwangere vrouw niet ver hoeft te lopen. Baby’s World ontvangt vaak aanstaande ouders uit de buurt, maar ook van verder weg zoals Den Haag centrum, Scheveningen of Rotterdam. 

Wil jij graag jouw pretecho voor de geslachtsbepaling in de buurt van Rotterdam laten maken door Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!