Pretecho kosten

Pretecho kosten

Wat is een pretecho en welke kosten zijn hieraan verbonden? Een pretecho is eigenlijk hetzelfde als een reguliere echo. Vaak is er voor een reguliere echo een verwijsbrief nodig van de verloskundige. Een pretecho kun je op (bijna) ieder moment van je zwangerschap inplannen. Wij bieden verschillende soorten pretecho’s aan tegen verschillende tarieven.

Tarieven pretecho’s Baby’s World

Baby’s World biedt verschillende soorten pretecho’s aan. Ook de kosten hiervan verschillen. Wil jij bijvoorbeeld alle vingertjes tellen of zien of het kindje de neus van papa of mama krijgt? Met een pretecho kan dat! Je kunt kiezen voor een losse echo of kies voor ons voordelige pakket van meerdere pretecho’s. Je gaat altijd naar huis met een setje foto’s en als je wilt zelfs een filmopname, inclusief het geluid van het hartje!

Kosten van losse 2D pretecho’s

Wij bieden vier verschillende losse pretecho’s aan.

 • Vroege echo 2D – €30,-
  De vroege echo is een 2D echo van 10 minuten. Deze echo kan worden gemaakt van 6-12 weken zwangerschap. Na de echo krijg je 2 zwart-wit fotoprints mee. Alle foto’s ontvang je ook rechtstreeks op je smartphone!
 • Korte 2D echo – €35,-
  De korte echo is een 2D echo van 10 minuten. Deze echo kan gemaakt worden vanaf 13 weken zwangerschap. Na de echo krijg je 2 zwart-wit fotoprints mee en ontvang je alle foto’s ook op je smartphone.
 • Geslachtsbepaling – €40,-
  Een geslachtsbepalende echo is een 2D echo van 15 minuten. Deze echo kan worden gemaakt vanaf 14 weken zwangerschap. Bij deze echo bieden wij een zekerheidsgarantie: mochten wij het geslacht niet goed kunnen bepalen, doordat uw kindje bijvoorbeeld met de beentjes gekruist ligt, dan bieden wij u gratis een herhaalafspraak aan. Na de echo ontvangt u 4 zwart-wit fotoprints en ontvangt u alle foto’s op uw telefoon!
 • Uitgebreide 2D echo – €65,-
  De uitgebreide echo is een 2D echo van 20 minuten. Deze echo wordt uitgevoerd vanaf 14 weken zwangerschap. Indien gewenst voeren wij ook een geslachtsbepaling uit. Na de echo ontvang je 4 zwart-wit fotoprints, een USB-stick met beeld en geluid en natuurlijk alle foto’s.

Kosten van 3/4D pretecho’s

Naast 2D echo’s bieden wij ook 3/4D echo’s aan. Dit is een live echo en is alsof je een kijkje neemt in je buik! De vroege echo kan uitgevoerd worden tussen 13 en 19 weken zwangerschap. Vanaf 20-34 weken zwangerschap is het mogelijk om het gezicht van jouw kindje goed in beeld te krijgen met een 3/4D echo. De beste periode is tussen 20-30 weken zwangerschap. Tarieven van 3/4D echo’s vind je hier.