Pretecho Rotterdam

Pretecho Rotterdam

Bent u op zoek naar een praktijk die pretecho’s maakt in omgeving Rotterdam, Zuid-Holland? Dan bent u bij Baby’s World aan het juiste adres! Een pretecho is een echoscopie dus een echo die niet medisch is. Tijdens die echo worden er foto’s en/of filmpjes gemaakt waardoor je heerlijk kunt genieten van je baby. Wij bieden verschillende soorten echo’s aan voor zwangerschappen vanaf al 6 weken!

Baby’s World omgeving Zuid Holland

De praktijk van Baby’s World ligt in Leidschenveen, een wijk in Den Haag. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren als je een afspraak hebt bij Baby’s World. Er komen veel mensen uit verschillende wijken/plaatsen naar Baby’s World. De meeste van onze klanten komen uit omgeving Zuid-Holland, Den Haag maar ook uit bijvoorbeeld Rotterdam

Bij Baby’s World doen wij er alles aan doen om een geslaagde pretecho voor jou te realiseren. Natuurlijk krijgen jullie na afloop alle foto’s en/of filmpjes van jullie toekomstige kindje mee. Wij onderscheiden ons in onze goede service, klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Verschillende pretecho’s

Bij Baby’s World kun je verschillende soorten pretecho’s laten maken van je baby. Het ligt eraan hoe ver je bent met je zwangerschap. Vanaf 6 weken kun je een 2D echo laten maken. Na 14 weken kunnen wij zien of het een jongetje of een meisje is. Als de baby tijdens de geslachtsbepaling met de beetjes gekruist ligt, kan het geslacht niet of moeilijk te zien zijn. Is dat wel het geval dan biedt Baby’s World gratis een nieuwe afspraak aan om het alsnog te kunnen zien. Tussen 24-30 weken kun je een pretecho laten maken in 3D en 4D. Dat is de echo waarop je de baby kan zien. Hier kun je zelfs al zien of jouw kindje een bos haar heeft of bijvoorbeeld kuiltjes in de wangen!