Pretecho Zuid-Holland 

Kun jij niet wachten om jouw baby te ontmoeten? Laat een pretecho maken in Zuid-Holland bij Baby’s World. Een zwangerschap is een hele mooie periode uit je leven en hier moet je het optimale geluk uithalen. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby via een pretecho in Zuid-Holland. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind! 

Soort pretecho Zuid-Holland

Vanaf 6 weken zwangerschap is een pretecho in Zuid-Holland mogelijk. Allereerst kun je een 2D vroege pretecho laten maken. Op deze echo kun je het hartje zien kloppen en na 10 weken mag je ook naar het hartje luisteren. Na 14 weken kun je op een pretecho zien of je je mag voorbereiden op een meisje of op een jongetje. Wanneer dit op het moment van de echo niet goed te zien is door bijvoorbeeld een verkeerde ligging, kun je een gratis nieuwe afspraak maken bij Baby’s World. Vanaf 24 weken zwangerschap is de duidelijkste pretecho te maken bij Baby’s World in Zuid-Holland. Deze 3D en 4D pretecho’s kun je maken tot ongeveer 30 weken zwangerschap omdat het vruchtwater vanaf dan gaat afnemen. In sommige gevallen is het zelfs handig om voor de 26e week te komen. Dit kan voor jou gelden als je bijvoorbeeld volslank bent, in verwachting van een tweeling of wanneer de placenta aan de voorzijde van de buik ligt. 

Locatie pretecho Zuid-Holland

Baby’s World is de praktijk voor een pretecho in Zuid-Holland. De praktijk ligt in de Haagse wijk Leidschenveen aan de Barbeeldam 1. Op deze locatie kun je gratis voor de deur parkeren, zodat je niet ver hoeft te lopen. Aanstaande papa’s en mama’s uit de buurt komen graag naar Baby’s World voor de pretecho’s, maar ook papa’s en mama’s uit bijvoorbeeld Den Haag centrum zijn welkom. Voor de pretecho in Zuid-Holland wordt met de nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare gewerkt. GE Healthcare is de vooraanstaande producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg. 

Wil jij graag jouw pretecho in Zuid-Holland laten maken door Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!