Pretecho's

Pretecho

Een pretecho is eigenlijk hetzelfde als een normale echoscopie. Een echo die tijdens de zwangerschap wordt uitgevoerd bij de aanstaande moeder, maar dan omdat de ouders het leuk vinden om hun kleine wondertje nogmaals goed te bekijken! Het verschil is dat een reguliere echo door een arts in het ziekenhuis wordt gemaakt, hiervoor zijn verwijsbrieven nodig van een verloskundige. Tijdens een ziekenhuis echo wordt vooral gekeken naar de gezondheid van de baby. Deze afspraken gaan vaak snel voorbij. Daarom is er een pretecho! Zodat jullie nog wat langer kunnen genieten van jullie kindje.

Pretecho’s bij Baby’s World

1. De vroege echo (tussen 6-12 weken). Na 6 weken kun je al een pretecho laten maken in 2D. Meestal zie je dan al het hartje kloppen. Na 10 weken mag Baby’s World het hartje laten horen. Voor het beste resultaat qua beeld adviseren wij om met een volle blaas naar een vroege echo te komen. Even volhouden: maar het is het waard!

2. Jongetje of een meisje (na 14 weken). Na 14 weken is te zien of jouw baby een jongen of een meisje wordt. Deze geslachtsbepalingen zijn altijd super spannend! Het kan voorkomen dat de baby met de beentjes gekruist ligt. Dit maakt het moeilijk om het geslacht goed te kunnen bepalen. Is dat het geval? Dan plannen we gratis een nieuwe afspraak voor jouw in!

Geef jij een gender reveal party? Ook daar helpen wij natuurlijk aan mee! Wij kunnen het geslacht in een envelopje aan jullie meegeven, zodat het ook voor jullie een grote verrassing is!

3. De 3/4D pretecho (tussen 24-30 weken).
Bij Baby’s World is het ook mogelijk 3D en 4D echo’s te maken. Haarscherpe foto’s en filmpjes die je natuurlijk aangeleverd krijgt op je telefoon! Voor de mooiste en duidelijkste pretecho’s in 3D en in 4D is het belangrijk dat er nog voldoende vruchtwater in de buik is. Vanaf week 30 gaat de hoeveelheid vruchtwater in je buik afnemen. Ben je volslank bent of in verwachting van een tweeling of ligt de placenta aan de voorzijde van de buik? Dan raden wij je aan om nog voor de 26 weken te komen.