Vanaf wanneer kunnen pretecho’s uitgevoerd worden?

Vanaf wanneer kunnen pretecho’s uitgevoerd worden?

Vaak vragen ouders zich af vanaf wanneer een pretecho mogelijk is. Je wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk jouw kindje zien. Ook vinden aanstaande ouders vaak dat er veel tijd zit tussen echo controles in het ziekenhuis, daarom is er de pretecho! Je kunt zo vaak je maar wilt en wanneer je maar wilt jouw kindje zien. Bij Baby’s World bieden wij vanaf 6 weken zwangerschap al pretecho’s aan!

Soorten pretecho’s Baby’s World

Bij Baby’s World kun je verschillende soorten echo’s laten maken. Welke echo het beste is hangt af van het stadium van de zwangerschap waarin jij je bevindt. Wij maken al echo’s vanaf 6 weken zwangerschap!

  • De vroege echo (tussen 6-12 weken) is een pretecho in 2D. In het hele vroege stadium zie je het hartje vaak al kloppen. Vanaf 10 weken mag Baby’s World het hartje laten horen. Voor het beste resultaat adviseren wij om met een volle blaas naar de pretecho te komen.
  • De geslachtsbepaling (na 14 weken) spreekt voor zich. Bij 14 weken is namelijk al te zien of jouw kindje een jongetje of een meisje wordt! Deze geslachtbepalingen zijn super spannend. Helaas kan het voorkomen dat jouw kindje net met zijn beentjes gekruist ligt. Dit maakt het moeilijk om het geslacht goed te kunnen bepalen. Mocht dit het geval zijn, dan plannen we gratis een tweede echo in.
  • De 3D en 4D echo’s (tussen 24-30 weken) zijn haarscherpe foto’s en (live)filmpjes van jouw baby. Voor de beste echo is het belangrijk dat er nog voldoende vruchtwater in de buik zit. Ben je volslank of zwanger van een tweeling? Dan adviseren wij om voor 26 weken al bij ons langs te komen voor een echo!

Kosten pretecho’s Baby’s World

De kosten van een pretecho bij Baby’s World verschillen per pretecho. Wij bieden al losse pretecho’s aan vanaf €30,-! Liever wat vaker jouw kindje zien? Kies dan voor een van onze voordelige pakketten. Meer weten? Wij verwijzen je graag door naar ons pretecho prijsoverzicht.