Vroege echo 6 weken

Vroege echo 6 weken

Ben jij zwanger en kan je niet wachten om jouw kindje te ontmoeten? Vanaf 6 weken zwangerschap bieden wij de vroege echo aan! De ultieme kans om zo vroeg mogelijk jouw kindje te ontmoeten. Bij Baby’s World ben je samen met vrienden en familie welkom voor een pretecho. Graag vernemen wij van te voren met hoeveel jullie komen, dan zorgen wij dat er voor iedereen een stoeltje klaar staat.

Wat is een vroege echo?

De vroege echo (tussen 6-12 weken) is een pretecho in 2D. In het hele vroege stadium zie je het hartje vaak al kloppen. Vanaf 10 weken mag Baby’s World het hartje laten horen. Voor het beste resultaat adviseren wij om met een volle blaas naar de pretecho te komen. Even doorbijten, maar het is het dubbel en dwars waard!

Overige soorten pretecho’s

Bij Baby’s World kun je naast de vroege echo ook andere soorten echo’s laten maken. Welke echo het beste is hangt af van het stadium van de zwangerschap waarin jij je bevindt.

  • De geslachtsbepaling (na 14 weken) spreekt voor zich. Bij 14 weken is namelijk al te zien of jouw kindje een jongetje of een meisje wordt! Deze geslachtsbepalingen zijn super spannend. Helaas kan het voorkomen dat jouw kindje net met zijn beentjes gekruist ligt. Dit maakt het moeilijk om het geslacht goed te kunnen bepalen. Mocht dit het geval zijn, dan plannen we gratis een tweede echo in. Zijn jullie van plan een gender reveal party te houden? Dan denken wij graag met jullie mee! Wij kunnen het geslacht bepalen en dit in een gesloten envelop aan jullie meegeven. Zo is het ook voor jullie een grote verrassing!
  • De 3D en 4D echo’s (tussen 24-30 weken) zijn haarscherpe foto’s en (live)filmpjes van jouw baby. Voor de beste echo is het belangrijk dat er nog voldoende vruchtwater in de buik zit. Ben je volslank of zwanger van een tweeling? Dan adviseren wij om voor 26 weken al bij ons langs te komen voor een echo!