Vroege echo

Ben je zwanger en wil je een vroege echo laten maken van jouw kleintje? Dat kan bij Echopraktijk Baby’s World. Vanaf 6 weken zwangerschap kan je bij ons terecht voor het maken van de eerste pretecho van jouw baby. Zo kan je je kindje al in de buik van dichtbij bewonderen. Je gaat altijd naar huis met een setje foto’s en als je wilt een filmpje inclusief het geluid van het hartje. 

Vroege 2D echo

Bij Baby’s World is het mogelijk om voor verschillende soorten vroege echo’s te kiezen. Tussen de 6-12 weken zwangerschap kan je kiezen voor de 2D vroege echo. Bij 6 weken kunnen wij het hartje van jouw kindje zien kloppen en bij 10 weken mogen wij het hartje aan jou laten horen. Deze echo duurt 10 minuten waarin je kunt genieten van het wondertje in jouw buik. Bij deze echo krijg je 2 zwart-wit fotoprints en deze krijg je ook toegestuurd naar je smartphone.

Vroege 3D/4D echo

Ben je al verder in je zwangerschap, dan kan je nog steeds een vroege echo maken. Dit gebeurt tussen de 13-19 weken. Bij de 14 weken is het mogelijk om te zien of je een jongetje of een meisje krijgt. Als je dit nog niet wilt weten, dan kan dit ook. Deze vroege 3D/4D echo duurt 20 minuten en je ontvangt 1 kleurenfoto en 4 zwart-wit fotoprints. Alle foto’s worden naar jouw smartphone verstuurd. 

Soms ligt de baby wat verstopt doordat het achter de placenta ligt, naar de rug van de moeder toe of met het gezichtje tegen de baarmoederwand. Het kan zelfs zo zijn dat de voetjes of vuistjes het gezichtje bedekken. In dit geval plannen wij kosteloos een nieuwe afspraak voor je in zodat je wel optimaal kan genieten van jouw kleintje. 

Over Echopraktijk Baby’s World

Echopraktijk Baby’s World was de eerste pret-echopraktijk in Nederland. Inmiddels is het al bijna 20 jaar de praktijk in Den Haag voor een pretecho van je baby. Baby’s World heeft het BEN-kwaliteitskeurmerk (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland).