Wanneer is het geslacht van de baby zichtbaar op een echo?

Wanneer is het geslacht van de baby eigenlijk zichtbaar op een echo? Sommige toekomstige ouders willen graag zo snel mogelijk weten of zij een jongetje of een meisje krijgen, anderen willen zich juist laten verrassen. Maar vanaf wanneer kan je ervoor kiezen om het te weten? Baby’s World helpt je daar graag mee verder. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby via een pretecho in de buurt van Breda. Zal hij/zij de neus hebben van de vader of de moeder? Heeft hij/zij al een volle bos haar of kuiltjes in de wangen? Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie kind! 

Wanneer het geslacht van de baby zichtbaar is op de echo

Na 14 weken zwangerschap is wanneer je het geslacht van jullie baby kunt zien op een echo. Hiervoor kun je wel een echo laten maken, maar is het geslacht nog niet te bepalen. Vanaf 5 weken zie je een zwangerschapsring in de baarmoeder en na 6 weken kun je het hartje zien kloppen. Wanneer je wacht tot 10 weken zwangerschap kun je het hartje niet alleen zien kloppen, maar ook horen kloppen. De pretecho wordt bij Baby’s World gemaakt met de nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare. GE Healthcare is de vooraanstaande producent van medisch-technische oplossingen voor ziekenhuizen en gezondheidszorg. 

Wanneer het geslacht van de baby zichtbaar is – Wat voor echo daarna?

Wanneer het geslacht van de baby eenmaal zichtbaar is op een echo, zijn er al bijna nieuwe mogelijkheden beschikbaar. Wanneer je 24 weken zwanger bent kun je namelijk een 3D/4D echo laten maken. Hierop zijn de contouren van jullie baby nog beter te zien, bijvoorbeeld de vingertjes of het neusje. Op 4D echo zie je zelfs beweging en kleur. Het kindje is het beste te zien voor de 30e zwangerschapsweek. Daarna neemt namelijk het vruchtwater in de buik weer af. 

Weten wanneer het geslacht van jouw baby zichtbaar is op een echo? Laat een pretecho maken bij Baby’s World! Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!