Wanneer kun je het geslacht van je baby zien?

Het geslacht van je baby is altijd een spannende en leuke onthulling. Sommige mensen willen dit graag zo snel mogelijk weten, terwijl anderen graag wachten tot bij de bevalling. Maar vanaf wanneer en hoe kun je het geslacht van je baby eigenlijk zien? Hiervoor zijn de pretecho’s van Baby’s World heel erg geschikt voor. De echoscopisten van Baby’s World laten jullie als aanstaande ouders alvast op alle gemak kennis maken met jullie baby. Door de professionele en kwalitatieve echo’s van Baby’s World kunnen jullie alvast met volle teugen genieten van jullie jongetje of meisje!

Vanaf wanneer kun je het geslacht van je baby zien?

Vanaf wanneer je het geslacht van je baby kunt zien, is vanaf 14 weken zwangerschap. Vanaf dan kan Baby’s World je vertellen of je een jongetje of een meisje krijgt. Soms is hier een uitzondering op. Wanneer een baby met ‘de beentjes gekruist ligt’ kan er bij de echo niet goed bepaald worden of het een jongetje of een meisje wordt. Zo kan het geslacht soms niet verteld worden door de ligging van de baby.

Wanneer en hoe kun je het geslacht van je baby bij Baby’s World zien?

Wanneer je het geslacht van je baby kunt zien bij Baby’s World, is vanaf 14 weken zwangerschap. Baby’s World gaat voor het geslacht van jouw baby aan de gang met de beste apparatuur door gecertificeerde en ervaren echoscopisten. De 3D pretecho kun je kosteloos en rechtstreeks ontvangen op je smartphone. De nieuwste echoapparatuur van GE Healthcare is te vinden bij Baby’s World. Als eerste pret-echopraktijk in Nederland kreeg Baby’s World het BEN-kwaliteitskeurmerk (beroepsvereniging echoscopisten Nederland). De praktijk is overdag, ‘s avonds en in het weekend geopend en bevindt zich in de Haagse wijk Leidschenveen. Daarnaast zijn vrienden en familie ook van harte welkom. De 3D pretecho kun je kosteloos en rechtstreeks ontvangen op je smartphone. Zoals eerder al genoemd werd, kan het zo zijn dat het geslacht van jouw baby niet bepaald kan worden wanneer jij dit wel zou willen. Dit kan komen door de ligging van de baby. Baby’s World biedt dan de service aan dat jij gratis een nieuwe afspraak kan maken om alsnog het geslacht van jouw baby te bepalen. Bij Baby’s World kunt u een geslachtsbepaling krijgen bij een uitgebreide 2D echo (65 euro), een vanaf 14 weken zwanger vroege 2/3/4D echo (65 euro), een vanaf 14 weken zwanger korte 3/4D echo (65 euro) of een standaard 3/4D echo (105 euro). 

Wil jij ook weten wanneer jij precies het geslacht van jouw baby kunt krijgen en wil je dit graag bij Baby’s World doen? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!