Wat is een pretecho?

Wat is een pretecho?

Voordat je eraan begint is het belangrijk om te weten wat een pretecho eigenlijk is. Het is een echo die je puur voor jezelf of samen doet, dus niet om medische redenen. Er wordt bij deze echo niet gekeken naar de gezondheid van jouw kindje of gezocht naar bijvoorbeeld afwijkingen. Het doel van de pretecho is om jullie kindje te kunnen zien en hiervoor de tijd te nemen. Ook krijg je na de pretecho beeldmateriaal mee naar huis in de vorm van foto’s en/of filmpjes. Een pretecho is de ultieme kans om eerder te kunnen genieten van je toekomstige kindje: een prachtig moment!

Waarom een pretecho?

Waarom het leuk is om een pretecho te laten maken hoeven wij niet uit te leggen. Het zien van je kindje is een speciaal moment. Het liefst zouden aanstaande moeders hun kleintje elke dag wel even willen zien! Bij Baby’s World kun jij al vanaf 6 weken terecht voor een pretecho. Met een pretecho van Baby’s World kun je zien hoe jouw baby eruit ziet, hoe hij/zij ligt en in een later stadium zelfs in 3D of 4D! Ook kun je tijdens een later stadium van jouw zwangerschap al zien of jouw kindje een grote bos haar heeft of jouw kuiltjes in zijn wangen. Dit alles kan gezien worden door middel van een pretecho. Baby’s World biedt 3 verschillende mogelijkheden als het gaat om pretecho’s.

Natuurlijk is een pretecho leuker dan een normale medische echo. Je kunt langer kennismaken met je kleintje en je mag visite meenemen! Familie en/of vrienden kunnen samen met jouw het baby’tje bewonderen. Laat wel van te voren altijd even weten hoeveel personen er meekomen naar jouw echo, dan zorgen wij dat er genoeg stoeltjes klaar staan!

Gender reveal party!

Vanaf 14 weken voeren wij geslachtsbepalingen uit. Heel spannend natuurlijk, want welke kleur mag de babykamer worden? Natuurlijk mogen jij en je partner zelf bepalen of jullie het geslacht gelijk willen weten of zelf ook verrast willen worden. Zijn jullie van plan een gender reveal party te geven? Dan helpen wij daar graag aan mee! Het geslacht zullen wij in een gesloten envelop kenbaar maken, zodat het ook voor jullie nog even een grote verrassing blijft!