Zwanger echo’s

Als jij zwanger bent dan wil je natuurlijk heel graag jouw baby zien. Maar dat kan nog niet meteen. Om jouw baby toch te zien en eventueel te horen zijn er speciale apparaten waarmee dit mogelijk is. Later in jouw zwangerschap is het mogelijk om jouw baby nog duidelijker te zien d.m.v. 3D/4D pretecho’s. Er zijn dus vele mogelijkheden tijdens jouw zwangerschap om jouw baby te zien. Baby’s World Echocentrum biedt verschillende echo’s aan tijdens jouw zwangerschap.

Verschillende echo’s

Er zijn verschillende echo’s mogelijk bij Baby’s World Echocentrum, ook voor verschillende fases in jouw zwangerschap. Zo kun jij al vanaf zes weken een echo laten maken! Als jij dit wilt dan zijn de volgende echo’s mogelijk voor de verschillende fasen van jouw zwangerschap.

Vroege echo 2D

Deze echo is al mogelijk vanaf zes weken zwangerschap. Van 6 tot 12 weken zwangerschap kun jij deze echo in plannen. De echo duurt ongeveer 10 minuten en je krijgt 2 zwart-wit fotoprints. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw echofoto’s ook rechtstreeks op jouw smartphone te ontvangen! Zo kun jij jouw echo al meteen laten zien aan familie die niet direct in de buurt woont! Wil jij deze echo inplannen? Klik dan hier.

Korte 2D echo

Een korte 2D echo is mogelijk vanaf 13 weken zwangerschap. Hierbij kun je hetzelfde ontvangen als de eerste echo namelijk: een echo van 10 minuten, 2 zwart-wit foto’s en direct op je smartphone jouw foto’s ontvangen. Wil jij deze echo inplannen? Klik dan hier.

Geslachtsbepaling echo

Tijdens jouw zwangerschap wil jij natuurlijk dolgraag weten wat het geslacht van de baby wordt! Hiervoor kun je ook een echo laten maken vanaf 14 weken. Het is dan al mogelijk om te zien wat het wordt. Hierbij krijg je 4 uitgeprinte zwart-wit foto’s, inclusief al de foto’s op jouw smartphone. Wil jij deze echo inplannen? Klik dan hier.

Uitgebreide 2D echo

Vanaf 14 weken is het mogelijk om het geslacht van jouw baby te kunnen zien op één van de echo’s. Tijdens de uitgebreide 2D echo, kun je het geslacht van de baby zien, maar dat hoeft niet de intentie te zijn van jouw echo. Bij een uitgebreide 2D echo krijg je 20 minuten de tijd om van jouw baby te genieten. Bij de keuze voor de uitgebreide 2D echo krijg je zelfs 4 zwart-wit foto’s mee naar huis, inclusief een usb-stick met beeld, geluid + alle foto’s! En dat niet alleen, alle foto’s krijg je naast de usb-stick ook op jouw smartphone! Wie wil dat nu niet? Wil jij deze echo inplannen? Klik dan hier.

Wil jij graag jouw 2D pretecho laten maken door Baby’s World? Neem snel contact op via de mail, telefoon of Whatsapp of maak meteen een afspraak!